Massage

 

 

 

 

'wanneer niets vaststaat is alles mogelijk'

 

 

Liefdevol aangeraakt worden dat willen we eigenlijk allemaal. Maar de meeste van ons zijn niet of nauwelijks aangeraakt. Liefdevol betekent aangeraakt worden vanuit het hart, met zachtheid, respect en aandacht. Voelen en ervaren dat je oké bent zoals je bent. Energetisch Bodywork is een vanuit mijn intuïtie ontstaan, eigen manier van Energetisch/Tantrisch Lichaamswerk. Wat ik versta onder tantra, leg ik je graag uit.

 

Bijna iedereen denkt wel iets bij het horen van het woord 'Tantra'. De meesten mensen denken dat het gaat over seks, niet monogaam zijn, massage met happy-end, als ik aan tantra doe kan en mag alles...! Is dat de werkelijkheid? Of ligt er een veel diepere betekenis onder al deze gedachtes over tantra? Mijn visie is dat tantra een manier van leven is die je in totaliteit accepteert. Zonder doel of jezelf te hoeven bewijzen, je mag jezelf zijn, inclusief seksualiteit omdat dat gewoon heel menselijk is.

 

Je kunt niet zomaar zeggen 'ik doe aan tantra' het is een manier van leven, je 'Pure' authentieke zelf worden. Jezelf bevrijden en vrij voelen in je lichaam zonder angst, schaamte, los van overtuigingen en opvattingen van anderen. Ik werk niet 'vanuit' seksuele energie, maar met de energie die in je lichaam geblokkeerd is, om juist de seksuele energie te transformeren naar levensenergie. Dat betekent dat de massage niet het doel heeft om seksueel te ontladen. Het gaat er juist om die energie te gebruiken om energetische blokkades die ontstaan zijn in je lichaam vrij te maken en weer te herstellen. Die geblokkeerde energie heeft meestal te maken met: Ik houd niet van mezelf en mijn lichaam. Alles zal mijn eigen schuld wel zijn. Ik moet sterk zijn en er voor de ander zijn. Ik ben niet oké. Door al deze gedachtes en overtuigingen kun je niet zijn wie je echt werkelijk diep van binnen bent. 

Wat ik ervaar tijdens de massages is, dat mensen vanuit hun hoofd heel goed verbonden kunnen zijn met hun geslachtsdelen, maar dat de energie van die persoon daar zelf niet aanwezig is. Soms is er zelfs helemaal geen verbinding. Dit kan komen door angst of pijnlijke momenten uit het verleden. De vrouwelijke en mannelijke geslachtsorganen, Yoni en Lingam zijn delen van ons lichaam die vaak ontkend, miskend en misbruikt zijn, daardoor rust er vaak, schuld, schaamte en taboe op.

Daardoor zal de ene persoon er geen moeite mee hebben om intiem aangeraakt te worden terwijl het voor de ander juist heel moeilijk is om daar aangeraakt te worden. Een Energetische Bodywork massage is dan ook op zoek gaan naar de diepere lagen in jezelf. Een reis naar binnen, om thuis te komen in jezelf. Ik werk niet vanuit technieken, maar puur vanuit mijn intuïtie. Ik weet daarom ook nooit van te voren hoe een sessie verloopt maar voel als geen ander hoe de energie werkt. Je hoeft jezelf alleen maar over te geven zodat er precies kan ontstaan wat bij je hoort.

Tijdens deze massage wordt je gehele naakte lichaam gemasseerd. Wanneer je overal liefdevol wordt aangeraakt, kan dit allerlei gevoelens met zich mee brengen die er bij mij allemaal mogen zijn. Je kan ook erotische gevoelens ervaren of deze zelfs uiten, dat is helemaal oké, maar ik ga in deze gevoelens niet mee of deze beantwoorden waardoor het nooit seksueel wordt. Iedere massage die ik geef wordt gegeven vanuit mijn intuïtie en liefde vanuit mijn hart. Het hele lichaam wordt zacht en liefdevol aangeraakt, dus ook de vanuit onze cultuur bestempelde intieme plaatsen, met als doel de intimiteit met jezelf te herstellen. Intiem zijn met jezelf betekent, jezelf veilig en vrij voelen en in verbinding zijn met je pure zelf, zodat je altijd en overal kunt zijn wie je werkelijk bent.   

 

We doen dit samen op een ontspannen manier en ik bied je een veilige bedding vanuit eerlijkheid, respect, openheid en aandacht. Ik neem de tijd voor jou en de massage, doe dat ook voor jezelf, zodat je niet hoeft te haasten als deze wat uitloopt.

 

Je bent 'Welkom' om een afspraak te maken voor deze massage zodat je kunt ervaren of dit is wat jij nodig hebt.