Sessies

 

  

Massage en Sjamanisme

 

 

 

'wanneer niets vaststaat is alles mogelijk'


 

Energetisch Bodywork is een vanuit mijn intuïtie ontstaan, eigen manier van Energetisch Lichaamswerk. 

 

Sessie

 

Tijdens een sessie neem ik je mee op reis om op zoek gaan naar de diepere lagen in jezelf. Een reis naar binnen, angst, boosheid en verdriet te durven voelen en te omarmen om weer thuis te komen in jezelf. Ik werk niet vanuit technieken, maar puur vanuit mijn intuïtie, mijn ervaring en mijn hart.


Het verloop van een sessie wordt bepaald door de energie die in jou aanwezig is. Wanneer ik je aanraak ervaar ik hoe de energie in jouw lichaam werkt  Als jij jezelf durft te openen en over te geven aan wat er is, ontstaat precies dat wat er nodig is voor jou op dat moment.


Dat gaat natuurlijk niet zomaar in één sessie, vaak is er wel een periode nodig om jezelf in alle veiligheid en kwetsbaarheid te durven openen. Geef jezelf de ruimte en de tijd om het in je eigen tempo te doen.

 

Loslaten


Het lijkt in de mode te zijn, het woord loslaten. Alsof we zomaar iets dat ons raakt kunnen loslaten. Ik zeg liever, laat het maar toe. Alles mag er zijn, omarm wat er is. Ook tijdens de sessie mogen alle gevoelens er zijn. Angst, boosheid, verdriet, pijn en vreugde, je mag ze uiten, dat is helemaal oké.


Bij een Massage/Lichaamswerk sessie wordt het lichaam liefdevol aangeraakt om oude pijn te voelen, toe te laten en te omarmen, zodat jouw levensenergie weer vrijuit kan en mag stromen.


Bij een Sjamanistische sessie om trauma's te verwerken,  oude pijn en verhalen toe te mogen laten en te herschrijven, kortom het lichaam te helen. Om uiteindelijk je authentieke zelf te mogen en te kunnen zijn. Jezelf veilig en vrij voelen in verbinding met je pure zelf en met de ander, zodat je altijd en overal kunt zijn wie je werkelijk bent. 

 

We doen dit samen op een ontspannen manier. Ik bied je een veilige en integere bedding vanuit eerlijkheid,  echtheid, respect, openheid en aandacht. 

 

 

Deze sessies zijn voor mannen, vrouwen, stellen en kinderen vanaf 8 jaar.

 

Voel je welkom.