Stemwerk

 

 

 

 

Hoe kan ik door middel van energetisch stemwerk mezelf weer vrij en ongeremd voelen..

 

 

 

Je stem is je meest kwetsbare instrument. De trilling van je stem en het ervaren en voelen daarvan, laat je in contact komen met je gevoelens en emoties. Vreugde, angst, ontroering, pijn, verdriet enz. Door het gebruiken van je authentieke en pure stem, de stem die raakt, trilt alles los wat verborgen ligt in de diepere lagen in onszelf. Zoals overtuigingen en oordelen of trauma's die vaak al zijn ontstaan in onze prille jeugd. Het gaat om het vrijmaken van je eigen geluid, jouw unieke stem, om jezelf echt te kunnen laten horen en zien.

 

Energetisch stemwerk is een diepgaande manier van werken met het lichaam, stem en expressie. Ik werk met jouw eigen stem (soul-voice) en de klanken van mijn innerlijke stem vanuit mijn intuitie, maar ook in verbinding met mijn sjamanendrum en klankschalen als ondersteuning.

  

Onze stem is de spiegel van wie we zijn en hoe we contact maken en communiceren. Onze eigen unieke stem leert ons echt te zijn wie we werkelijk zijn. Zonder masker, want de stem liegt niet.

 

Wil jij ook graag op een speelse manier gaan ontdekken en luisteren naar wat jouw innerlijke stem je te vertellen heeft..? Maak dan vrijblijvend een afspraak of stuur voor meer info een mail

 

 

 

 

 

********

 

 

Kijk ook eens op de pagina workshops, binnenkort is er weer een Inner Sound Healing reis hier in Waspik.