Workshops van boven naar beneden:


 

 

* KlankReis

 

* Rite of the Womb

 

* Medicijnwiel 

 

 


 

 

Klankreis 

Met meditatieve, helende en soms betoverende klanken neemt Wheel of Sound je graag mee op KlankReis.

Tijdens deze klankreis mag je heerlijk ontspannen gaan liggen op de aldaar aanwezige matjes. Geef je over aan de reis die je ziel maakt bij het horen en voelen van de verschillende akoestische instrumenten, die hun oorsprong vinden in oude culturen en bereik een gevoel van diepe rust en ontspanning.

Op geheel intuïtieve wijze laten Gerard, Lenny, Remco en Wilma hun klanken en stemmen samenvloeien.
Kom en ervaar hoe deze klankreis je mee op reis neemt door meerdere lagen in je ZELF.

Soms zullen wij je met onze handen of onze instrumenten zachtjes aanraken om zo op een nog diepere laag, vanuit liefde voor jou persoonlijk iets te kunnen betekenen.

Na afloop van de KlankReis krijg je van ons een heerlijk kopje thee om nog even lekker bij te komen en ervaringen te delen.
Neem zelf een dekentje en een kussentje mee.
13 januari 2018 
24 februari 2019
24 maart 2019
28 april 2019
19 mei 2019
van 13.00 uur tot 15.00 uur 
kosten: 20euro contant
Adres:
't Vaartje 9A te Waspik 
Aanmelden kan via info@energetischbodywork.nl
of op Facebook via Wheel of Sound

foto by: Wheel of Art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 RITE OF THE WOMB

 

 

 

 

Een oeroud en prachtig Baarmoeder ritueel volgens de Inca sjamanistische traditie, dat vrouwen heelt en hen herboren laat worden in kracht, schoonheid integriteit. Dit ritueel laat je weer verbinding maken met de Godin en Oermoeder in onszelf en onze vrouwelijke kwaliteiten.

 

 

Deze baarmoeder rite is voor alle vrouwen, met of zonder baarmoeder, menstruerend of niet. De baarmoeder vraagt om heling, haar te bevrijden en haar schoonheid te eren en te vieren. Dit doen we met behulp van de vrouwenspirit van de Jungle, Moeder Jaguar Otorongo en Grootmoeder Maan. De helende klanken van de drums, ratel en onze stem, om de verbinding met onze vrouwelijkheid en onze baarmoeders ons energiecentrum te eren.

 

 

De vrouwelijk energie is eeuwenlang onderdrukt, misbruikt en ontkend. Vaak dragen we als vrouw een stuk, bewust en/of onbewust verdriet en pijn van onze moeders en grootmoeders in ons. Of hebben we trauma’s/kwetsuur of verwondingen opgelopen, waardoor onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

 

 

De tijd is aangebroken om jezelf te bevrijden van pijn, schuld, schaamte en de beperkingen die op ons vrouw zijn zitten. Dit los te laten en vanuit zachtheid helen. Het verlangen naar vrijheid, vreugde en jezelf weer vrouw voelen en verbinding maken met de godin in jezelf degene die je werkelijk diep van binnen bent. Het helen van je vrouwelijke kwaliteiten, zacht, krachtig, liefdevol en wijs. De rite is een geschenk aan jezelf, een wedergeboorte van de pure essentie van jouw vrouw zijn.

 

 

Het geschenk van de 13e rite van de Munay-Ki, de rite van de baarmoeder. Deze rite staat los van de andere Munay-Ki initiaties en kan los daarvan ontvangen worden. 13 staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die deze rite ontvangen kunnen de rite doorgeven.

 

 

Voor het ontvangen van de rite verricht je persoonlijk werk en maak je op een natuurlijke manier contact met wat je los wil laten. Als er weer creatieruimte is ontstaan maak je contact met wat je wil manifesteren.

 Wil je graag deze Rite of the Womb ontvangen, stuur dan een mail naar:

 

info@energetischbodywork.nl

 

 

 

 

 

 

      


Het Medicijnwiel  


 

Zodra je het medicijnwiel binnenstapt stem je je bewust af op krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.

 

Ontdek al reizend door het Medicijnwiel wat jouw 'medicijn' is, wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn.

 

 

 

 

Lieve lezer,

 

Een Nieuwe Medicijnwiel Training gaat van start dit jaar en wel op 10 oktober 2019. Ik mag wederom Gwen Floch gaan assisteren in het prachtige Centrum Athanor in Lochem, ik heb er enorm veel zin in..


Inschrijven met vroegboekkorting vóór 1 juli 2019 


Info via www.4windsenergy.com 

       

Een ervaringsgerichte leerweg door de 4 windrichtingen

Zodra je het Medicijnwiel binnenstapt, stem je je bewustaf op de krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.

Ontdek al reizend door het Medicijnwiel wat jouw 'Medicijn' is, wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn

  

Voor wie is deze jaartraining?

Voor mannen en vrouwen die:

  • kennis willen maken met sjamanisme en daarin een stevige fundering willen leggen
  • op zoek zijn naar persoonlijke groei en healing en niet bang zijn om naar zichzelf te kijken
  • praktische handreikingen en technieken willen leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen

 
Je maakt kennis met sjamanistische technieken: 

trancereizen, soul retrieval, zandtekeningen, omzetten van zware energie in verfijnde energie, Schaduw- en Voorouderwerk, nieuwe manieren van "zien", divinatie middels Steenlezen, Vuurceremonie, werken met Archetypen, meditatie, omgaan met het proces van sterven en... nog veel meer.


De 4 windrichtingen in het kort


Het Zuiden met de Slang Sachamama, neemt je van 10 t/m 13 oktober 2019 mee om het verleden los te laten  zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt intensief verwerkt en dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.Het Westen, met Jaguar Otorongo, nodigt je van 13 t/m 16 februari 2019 uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe onbekende te omarmen.Het Noorden met Kolibrie , van 4 t/m 7 juni 2020 laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.Tijdens Het Oosten, met Adelaar/Condor, van 10 t/m 13 september 2020 zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.