Sessies

 

  

Massage en Sjamanisme

 

 

 

'wanneer niets vaststaat is alles mogelijk'

 

 

Energetisch Bodywork is een vanuit mijn intuïtie ontstaan, eigen manier van Energetisch Lichaamswerk. 

 

Sessie

 

Tijdens een sessie neem ik je mee op reis om op zoek gaan naar de diepere lagen in jezelf. Een reis naar binnen om angst, boosheid en verdriet toe te laten, durven voelen en omarmen om weer thuis te komen in jezelf. Ik werk niet vanuit technieken, maar puur vanuit mijn intuïtie, mijn ervaring en mijn hart.

 

Het verloop van een sessie wordt bepaald door de energie die in jou aanwezig is. Wanneer ik je aanraak ervaar ik hoe de energie in jouw lichaam werkt  Als jij jezelf durft te openen en over te geven aan wat er is, ontstaat precies dat wat er nodig is voor jou op dat moment.

 

Dat gaat natuurlijk niet zomaar in één sessie, vaak is er wel een periode nodig om jezelf in alle veiligheid en kwetsbaarheid te durven openen. Geef jezelf de ruimte en de tijd om het in je eigen tempo te doen.

 

Loslaten

 

Het lijkt in de mode te zijn, het woord loslaten. Alsof we zomaar iets dat ons raakt kunnen loslaten. Ik zeg liever, laat het maar toe. Alles mag er zijn, omarm wat er is. Ook tijdens de sessie mogen alle gevoelens er zijn. Angst, boosheid, verdriet, pijn en vreugde, je mag ze uiten, dat is helemaal oké. 

 

Massage/Lichaamswerk tijdens deze sessie wordt het gehele lichaam liefdevol aangeraakt om oude pijn te voelen, toe te laten en te omarmen, zodat jouw levensenergie weer vrijuit kan en mag stromen. Ik maak hierbij gebruik van mijn intuïtie en ervaring uit diverse stromingen zoals; lichaamswerk/stemwerk, sjamanisme, healing, taoïsme en tantra. 

 

Sjamanisme tijdens deze sessie maak je contact met een thema om te kijken waar oude pijn en trauma's zich bevinden in je lichaam. Bewust worden van oude verhalen, deze toe te laten en te herschrijven, kortom het lichaam te helen. Om uiteindelijk je authentieke zelf te mogen en te kunnen zijn. Jezelf veilig en vrij voelen in verbinding met jezelf en de ander, zodat je altijd en overal kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik maak hierbij gebruik van; mijn intuïtie, ervaring vanuit het sjamanisme en rituelen.

 

We doen dit samen op een ontspannen manier. Ik bied je een veilige en integere bedding vanuit eerlijkheid,  respect, oprechtheid openheid en aandacht. 

 

Deze sessies zijn voor 

mannen, vrouwen, stellen (werken aan of verdieping van de relatie) en kinderen vanaf 8 jaar.

 

Voel je welkom.

 

 

Reacties Sessies

 

Trainingen