Sessies

Lichaamswerk ~ Tantra en Sjamanisme

 

 

 

'wanneer niets vaststaat is alles mogelijk'

 

 

Energetisch Bodywork is een vanuit mijn intuïtie ontstaan, eigen manier van Energetisch Lichaamswerk. 

 

Sessie

Tijdens een sessie neem ik je mee op reis om op zoek gaan naar de diepere lagen in jezelf. Een reis naar binnen om angst, verlangens, liefde, intimiteit, boosheid en verdriet toe te laten, durven voelen en omarmen om weer thuis te komen in jezelf. Ik werk niet vanuit technieken, maar puur vanuit mijn intuïtie, mijn ervaring en mijn hart.

 

Het verloop van een sessie wordt bepaald door de energie die in jou aanwezig is. Wanneer ik je aanraak ervaar ik hoe de energie in jouw lichaam werkt. Als jij jezelf durft te openen en over te geven aan wat er is, ontstaat precies dat wat er nodig is voor jou op dat moment. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, vaak is er een periode nodig om jezelf in alle veiligheid en kwetsbaarheid te durven openen.  Geef jezelf de ruimte en de tijd om het in je eigen tempo te doen.

 

Loslaten 

Het lijkt in de mode te zijn, het woord loslaten. Alsof we zomaar iets dat ons raakt kunnen loslaten. Ik zeg liever, laat het maar toe. Alles mag er zijn, omarm wat er is. Ook tijdens de sessie mogen alle gevoelens er zijn. Angst, boosheid, verdriet, pijn en vreugde, je mag ze uiten, dat is helemaal oké. 

 

Tantramassage 

Een tantramassage wordt gegeven vanuit mijn hart. Een massage om er helemaal te mogen zijn. We gaan samen kijken wat jouw lichaam nodig heeft door ruimte te geven aan alles wat zich aandient. Een ontdekkingsreis door je eigen lichaam. Ervaren en voelen door te durven ontvangen in overgave. Jezelf openen om spelenderwijs je levensenergie wakker te maken zodat deze weer vrijuit mag stromen. Soms is de sensuele energie in je lichaam, om te mogen of durven genieten van intimiteit afgenomen of zelfs verdwenen. Dit kan ontstaan zijn door een nare ervaring, ziekte, een scheiding enz. zodat je geen contact meer kan of durft te maken met jouw vrouwelijke of mannelijke diepe oer energie. Als jij graag krachtig in het leven wil staan, belemmeringen, overtuigingen of traumatische seksuele ervaringen wil opruimen, is deze massage geschikt voor jou. De basis van deze sessie is veiligheid, respect en integriteit, in zachtheid mogen ontvangen wat er is in overgave, dan kan er precies dat ontstaan wat bij je hoort. Deze massage is geen opwindende, seksuele massage met als afsluiting een hoogtepunt, wel kunnen er gevoelens loskomen die er allemaal mogen zijn. Vervolg op een tantrasessie kan zijn, een Yonimassage ~ Yoni Stress Release ~ Lingammassage. 

 

Ik maak tijdens een sessie gebruik van mijn intuïtie en ervaring uit diverse stromingen zoals lichaamswerk ~ tantra, sjamanisme ~ taoïsme ~ stemwerk en pelvic floor/ yoni release.

 

Tantrasessies zijn voor mannen, vrouwen en stellen.

 

Tantra verdiepingssessie voor stellen

Als stel is er ook de mogelijkheid om je relatie te verdiepen door samen een tantrasessie te ervaren. Voorafgaand aan de sessie hebben we een gesprek. Doel van deze sessie is om te mogen ervaren en te voelen of jullie los van overtuigingen en belemmeringen meer verdieping en intimiteit in je relatie kunnen brengen. Na het gesprek gaan jullie samen douchen, samen in de sauna en maken jullie op een speelse wijze kennis met tantra. Zoals elkaar masseren, mooie oefeningen in intimiteit en seksualiteit. Kortom een verdieping vanuit liefde, humor, speelsheid, sensualiteit, zachtheid en intimiteit. 

 

Een Sessie kan helpen bij:

~ Stress ~ Burn-out of het vast zitten in

   oude patronen en overtuigingen 

~ Als je misbruik hebt meegemaakt en

   graag weer wil genieten van je lichaam

   intimiteit, sensualiteit en seksualiteit 

~ Als je de verbinding tussen je hart en 

   lichaam mist, houden van jezelf

~ Slecht slaapt/ altijd spanning ervaart

~ ADHD ~ Ziekte van Parkinson 

~ Als je meer verbinding/verdieping 

   zoekt als stel om elkaar weer spelend

   te kunnen ontdekken

 

Sjamanisme tijdens deze sessie maak je contact met een thema om te kijken waar oude pijn en trauma's zich bevinden in je lichaam. Bewust worden van oude verhalen en steeds terugkerende patronen, deze toe te laten en te omarmen, kortom het lichaam te helen. Om uiteindelijk je authentieke zelf te mogen en te kunnen zijn. Jezelf veilig en vrij voelen in verbinding met jezelf en de ander, zodat je altijd en overal kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik maak hierbij gebruik van; mijn intuïtie, ervaring vanuit het sjamanisme en rituelen.

 

Dit doen we samen op een ontspannen manier. Ik bied je een veilige en integere bedding vanuit eerlijkheid,  respect, oprechtheid, openheid en aandacht. 

 

Deze sessies zijn voor: mannen, vrouwen, stellen (werken aan of verdieping van de relatie) en kinderen vanaf 8 jaar.

 

Voel je welkom.