Jaartraining LevensReis

Een reis naar jezelf

 

In de training Levensreis maak je een reis door je eigen leven en maakt verbinding met de bron van het leven. Je ontdoet je van belemmeringen, onderzoekt het licht en de schaduw in je leven en maakt contact met verborgen kwaliteiten. Je ontwikkelt de vaardigheid om het leven in al haar facetten te overzien en schrijft een nieuw levensverhaal om in schoonheid te leven.

 

In de reis doorlopen we de 4 windrichtingen van het sjamanistisch medicijnwiel. Elke windrichting maak je kennis met een archetype die de weg wijst in deze reis. Je leert werken met een zandtekening, sjamanistische technieken, archetypen, vuurceremonies en je ontvangt de 9 inwijdingen vanuit de Munay-Ki die je ondersteunen op je ontdekkingstocht. In iedere windrichting werk je met zelf meegebrachte stenen die jouw eigen unieke altaar (Mesa) gaan vormen. Je doet nieuwe inzichten op, gaat ontdekken wat jouw medicijn is en ontdekt de rust en harmonie in jezelf.

 

Voor wie is deze training?

 

- Je wil kennismaken met het sjamanisme en rituelen zelf ervaren

- Je zoekt naar een krachtige aanpak voor je persoonlijke groei

- Je wil af van belemmeringen en blokkades in je dagelijks leven

- Je wil jezelf graag vrijuit kunnen uiten

- Je zoekt een stevige basis in het leven

 

Het Zuiden met Slang - Sachamama

 

In het zuiden onderzoeken we de fysieke wereld. We gaan aan de slag en ontdoen ons van oude steeds terugkerende thema's en issues uit ons verleden die ons in het dagelijks leven belemmeren. Door het afwerpen van oude verhalen, net zoals Slang dat met haar huid doet, kunnen wij groeien en ons pad in schoonheid over Moeder Aarde vervolgen.

 

Het Westen met Jaguar - Otorongo

 

Met Jaguar onderzoeken we onze emotionele wereld. Jaguar neemt ons mee op pad naar schaduwkanten en voorbij de angst voor de dood. We gaan ontdekken dat in onze diepste schaduw het goud van je ware Zelf ligt. We maken contact met onze voorouders, kijken naar patronen en eren de kwaliteiten die van hen hebben meegekregen. In Jaguar leren we de weg van vrede en integriteit bewandelen.

 

Het Noorden met Kolibrie - Sewar Kentie

 

In het Noorden onderzoeken we met Kolibrie de mythe van het leven. Kolibrie leert ons om vanuit stilte in beweging te komen, om de nectar en schoonheid van het leven te proeven. Woorden die een lading voor ons hebben gaan we ontladen. We kijken naar de rollen die we spelen in ons leven en maken kennis met ons krachtdier. Kolibrie leert ons volledig ja zeggen tegen het leven van binnenuit zodat alles een betekenis krijgt.

 

Het Oosten met Adelaar - Apuchin 

 

In het Oosten verkennen we de energiewereld met Adelaar en worden we wakker in bewustzijn en gewaarwording. We vliegen met Adelaar het ongekende in en geven ons over aan het niet weten. In Adelaar is alles energie, gaan we een grote shift maken en bewust onze dromen in het leven manifesteren. Een reisverklaring schrijven en deze belichamen, om in onze ware bestemming te stappen. Thuiskomen in onszelf en in ons hart.

Sjamanisme: een reis naar een leven in puurheid

 

Sjamanisme is een krachtige en spirituele levenswijze en heeft als doel je pure zelf te ontdekken. Het bevat kennis die millennia lang door medicijnmannen en -vrouwen is bewaakt. De sjamanen leren ons dat in essentie alles energie is en een ziel heeft. Sjamanisme is er voor iedereen, welke levenswijze, achtergrond of geloofsovertuiging je ook hebt. We mogen thuiskomen in ons lichaam en ons weer gaan herinneren wie we diep van binnen zijn.

  

We werken met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers op een prachtige plek middenin de natuur. Voel je welkom op deze mooie, inspirerende en soms confronterende reis.

 

Locatie

In de natuurlijke omgeving van Waspik

 

Jaartraining 2023

Het Zuiden met Slang        5-6-7 mei

Het Westen met Jaguar      2-3-4 juni

Zomervakantie

Het Noorden met Kolibrie   25-26-27 augustus

Het Oosten met Adelaar     22-23-24 september

 

Tijden 

Vrijdag    10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 10.00 - 21.00 uur

Zondag   10.00 - 17.00 uur

 

Tarieven 

Training en begeleiding 3 dagen € 330,- 

Vegetarische lunch en 1 warme maaltijd voor 3 dagen € 60,-

Overnachting in een naburig B&B is mogelijk vanaf € 35,- met ontbijt pppn.

Een basic verblijf op locatie in een eigen kleine tent is mogelijk

 

Aanmelden kan via de mail info@energetischbodywork.nl 

 

Voel je welkom,

Hartegroet Peter en Wilma 

Proefdag Levensreis

 

Tijdens deze proefdag krijg je informatie over de training en nemen we je mee op een korte reis door de vier windrichtingen van het medicijnwiel. Je kunt zo zelf ervaren wat de reis met je doet.

 

Waar en wanneer

-        Proefdagen in 2023: 29 en 30 april van 10 tot 4 uur

-       In de grote tent op ons Landje in Waspik

 

Aanmelden via info@energetischbodywork.nl

De vergoeding voor de proefdag met lunch is € 75,-  per persoon.

Aanmelden kan via de mail info@energetischbodywork.nl 

 

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

 

Voel je welkom,

Hartegroet Peter en Wilma