Wilma

 

 

 

Ik ben Wilma, mama van 2 kinderen, trotse oma van 5 kleinkinderen, geliefde en bovenal vrouw. Na een jarenlange ontdekkingstocht naar mijn pure innerlijke zelf kan ik nu echt zeggen; ik ben in verbinding met mezelf. Een krachtige, spirituele en speelse vrouw met beide voeten stevig op de grond.

 

 

Als meisje was ik gevoelig voor alle energie van de mensen om me heen en mijn omgeving. Mijn overlevingsrol was 'Wilma de zorger' Moeder worden was voor mij een groot geschenk. In verbinding met mijn kinderen, hervond ik ook de verbinding met mijn innerlijke kind en pure zelf. 

 

In mijn leven en relatie mocht ik de mentale, emotionele en fysieke intimiteit gaan leren herkennen, zien, voelen en snappen, puur van binnen uit. Wat is van mij, wat is van de ander, ego's die botsen, in de spiegel naar jezelf durven kijken. Je eigen schaduwen in de ogen durven kijken, heftige situaties toelaten en omarmen om zo mijn ware en authentieke zelf te vinden. 

 

Al 25 jaar bewandel ik mijn eigen ontdekking pad van persoonlijke ontwikkeling. In 2003 ging ik veel masseren. Puur intuïtief, zonder aangeleerde technieken ging ik mensen aanraken. Ik voelde dat ik weer in verbinding kwam met mijn intuïtie, maar ook met mijn helderzien, horen en voelen. Dat waren talenten die ik al heel lang had weggestopt. Ik ging ook geluid en klanken gebruiken na een jaartraining energetisch stemwerk. Volgde diverse jaartrainingen Tantra en jaartrainingen vrouw en tantra. Ik durfde mezelf helemaal in verbinding te stellen van wat ik voelde in energie en die te volgen. Vanaf dat moment ging ik mijn kwaliteiten echt zien en ervaren. Zo leerde ik langzaam weer te vertrouwen op mijn intuïtie en eigen gevoel. Mijn gevoeligheid van vroeger die eerst mijn valkuil was, werd nu mijn kracht. 

 

Zo ontstond in 2004 mijn eigen praktijk Energetisch Bodywork, daarnaast bleef ik werkzaam als kraamverzorgende. Ik had het nog nodig als stukje zekerheid, na een aantal jaren werd te drang om volledig te gaan voor mijn praktijk te groot. Hoe spannend ook ik voelde in alles dat ik het oude mocht loslaten, in het diepe springen en gaan voor het nieuwe. Kiezen voor mijn eigen praktijk, mensen begeleiden puur vanuit mijn hart en intuïtie.

 

In 2008 ben ik gestopt met mijn uitingsvorm Wilma de zorger, de rol van kraamverzorgende. Tot op de dag van vandaag heb ik nog nooit spijt gehad van deze beslissing.

 

Lichaamswerk, massage, stemwerk, sjamanisme, taoïsme, tantra en coaching vormen samen de basis van mijn sessies. 

 

Ook mijn eigen ontwikkeling ging door. Ik wilde groeien en alles loslaten wat niet bij mij hoort. Een prachtig pad waarin ik veel geleerd heb van bijzondere mensen die een stukje op mijn pad hebben mee gelopen. Alles wat ik gedaan heb was altijd in eerste plaats om zelf te groeien, maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Mijn ontdekkingstocht

 

Jaartrainingen Energetisch Lichaamswerk en Stemwerk, jaartrainingen Tantra en Taoïsme, jaartraining Magie van de vrouwelijke seksualiteit, 2 jarige training Vrouw en seksualiteit, Egyptian Healer opleiding, 2 jarige  opleiding Sjamanistich Medicijnwiel en Sjamanistisch Healer, Biodanza, Soundhealing, Pelvic Floor-Yoni release, Maancirkels,  Vuurceremonies en Zweethutten. Het assisteren bij sjamanistische  jaartrainingen en het geven van eigen workshops en jaartrainingen sjamanisme hebben mij gebracht tot de persoon die ik nu ben. Het hoort allemaal zo bij mij en ik word zo blij van alles wat ik mag doen. Ik blijf leren en omarm alles wat op mijn pad komt om te groeien. 

 

Kijk ook eens op mijn andere website.