Wilma

 

 

 

Ik ben Wilma, mama van een dochter en een zoon en trotse oma van een kleindochter en 4 kleinzoons. Na jaren op zoek te zijn gegaan naar mijn pure innerlijke 'Zelf' kan ik nu echt zeggen; ik ben in verbinding met mezelf.

 

Als jong meisje was ik erg gevoelig en stond ik open voor alle energie van de mensen om me heen en mijn omgeving. Mijn uitingsvorm/overlevingsmechanisme was 'Wilma de zorger' en vele rollen die daarmee waren verbonden. Moeder worden was voor mij een groot geschenk. Hier voelde ik mezelf als een vis in het water en kon ik in verbinding zijn met mijn innerlijke kind en pure zelf. 

 

In mijn leven en relatie mocht ik de mentale, emotionele en fysieke intimiteit gaan leren herkennen en snappen, puur van binnen uit. Wat is van mij, wat is van de ander, ego's die botsen, in de spiegel naar jezelf durven kijken. Je eigen schaduwen in de ogen kijken, heftige situaties durven omarmen om zo mijn ware en authentieke zelf te vinden. 

 

Na veel gedaan te hebben op het pad van persoonlijke ontwikkeling begon ik in 2003 met masseren. Eerst vanuit mijn werk als kraamverzorgende bij baby's,  vanuit de intuïtieve en Shantala babymassage. Maar ook bij moeders, die dit nodig hadden in de kraamtijd. Ook thuis ging ik veel masseren. Puur intuïtief, zonder aangeleerde technieken ging ik mensen aanraken. Ik voelde dat ik weer in verbinding kwam met mijn intuïtie, maar ook met mijn helderzien, horen en voelen. Dat waren talenten die ik al heel lang had weggestopt. Ik ging ook geluid en klanken gebruiken na een jaartraining energetisch stemwerk. Ik durfde mezelf helemaal in verbinding te stellen van wat ik voelde in energie en die te volgen. Vanaf dat moment ging ik mijn kwaliteiten echt zien en ervaren. Zo leerde ik langzaam weer te vertrouwen op mijn intuïtie en eigen gevoel. Mijn gevoeligheid van vroeger die eerst mijn valkuil was, werd nu mijn kracht. 

 

In 2004 ontstond mijn eigen praktijk Energetisch Bodywork, daarnaast bleef ik werkzaam als kraamverzorgende. Ik had het nog nodig als stukje zekerheid, maar toch werd de drang te groot. Hoe spannend ook ik wilde het oude loslaten, in het diepe springen en gaan voor het nieuwe. Kiezen voor mijn eigen praktijk, mensen begeleiden en masseren puur vanuit mijn hart en intuïtie.

 

In 2008 heb ik echt gekozen voor mijn praktijk Energetisch Bodywork en ben ik gestopt met mijn uitingsvorm Wilma de zorger, de rol van kraamverzorgende. Tot op de dag van vandaag heb ik nog nooit spijt gehad van deze beslissing.

 

Lichaamswerk, aanraking, stemwerk, sjamanisme en coaching vormen samen de basis van mijn sessies. 

 

Natuurlijk ging ook mijn eigen ontwikkeling door. Ik wilde groeien en alles loslaten wat niet bij mij hoort. Een prachtig pad waarin ik veel geleerd heb van bijzondere mensen die een stukje op mijn pad hebben mee gelopen. Alles wat ik gedaan heb was altijd in eerste plaats om zelf te groeien, maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Jaartrainingen op het gebied van Tantra, Magie van de vrouwelijke seksualiteit,  Vrouwencirkels, Sjamanisme, Medicijnwiel opleiding, Energy healing opleiding, Energetisch stemwerk, Soundhealing, Taoïsme, Biodanza, Maancirkels, Vuurceremonies en Zweethutten en het assisteren bij diverse jaartrainingen hebben mij gebracht tot de persoon die ik nu ben. Het hoort allemaal zo bij mij. Ik blijf leren en omarm alles wat op mijn pad komt om te groeien. 

 

Kijk ook eens op mijn andere website.