Ik vond de massage rustgevend en je vertelde van te voren wat je ging doen. Fijn dat ik mezelf mocht zijn en een beetje mee mocht bepalen hoe het ongeveer zou gaan. Het is het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen voor mijn verjaardag. Wilma heel erg bedankt voor de geweldige en fijne massage.


Lieske 11 jaar


********  

 

Lieve Wilma,

 

Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen een aantal jaren geleden. Ik was op zoek naar mezelf en acceptatie voor wie ik ben. Dit is wat ik bij jou gevonden heb. Je kunt bij jou jezelf zijn zonder gevoel van schaamte. Voorafgaand aan de massage is er even tijd voor een heerlijke kop thee en een luisterend oor. Je bent voor mij speciaal omdat jij de enige bent die zo dichtbij mij komt en ik je een prachtige vrouw vind. Je voelt als een voorbeeld voor mij en ik kan veel van je leren.

 

Jouw liefdevolle aanrakingen zorgen ervoor dat ik voel dat ik er mag zijn. Alleen al jouw warme handen op mijn lichaam daar kan ik echt van genieten. En wat jij ook altijd zegt: ik mag ook genieten en er zijn! Dat ik er mag zijn blijft een moeilijk punt voor mij, maar een afspraak met jou is een investering in mezelf! Ik waardeer je als mens en je hebt een speciaal plekje in mijn hart en ik hoop dat er nog vele jaren bijkomen waarin ik kan genieten!

 

Dank je wel lieve Wilma 

 

I.

 

 ********

 

 

Lieve Wilma,

 

Op de eerste echt aangename en warme dag in april mocht ik als cadeau bij Wilma een stemhealing- sessie doen. Het was enorm spannend want ik wist niet wat er zou komen. Al snel was het ijs gebroken want Wilma is heel goed in staat om iemand te laten zijn met veel liefde, begrip, warmte en genegenheid.

 

De stemhealing sessie ging in fases. Eerst moest ik de schaamte voorbij om klanken te laten horen, die niet echt van betekenis hoeven te zijn. Ik schaamde me voor mijn stem, breekbaar, schel en vals. In ieder geval, dat was mijn kernovertuiging. Ik hoefde me echter geen zorgen te maken want Wilma hielp me op weg, net zolang als dat nodig was. Daarna zorgde ze dat ik in de flow van het maken van mijn eigen diepe oergeluiden kwam door het gebruik van eigen klanken, zang en muziekinstrumenten.

 

Eerst dacht ik dat het kwam door haar ritme en haar keuze van het instrument, maar uiteindelijk blijkt het andersom te werken. Ik gaf zelf het ritme aan wat ik nodig had, of welke kant ik op wilde gaan. Uiteindelijk kon ik vanuit mijn diepte mijn eigen zielenklank halen, die verrassend krachtig, mooi en tegelijkertijd kwetsbaar bleek te zijn. Dit kan alleen als iemand los van ego, boekjes en vanuit gevoel werkt. Dit doet Wilma. Ze is een puur mens en heel prettig om bij te mogen zijn.

 

Haar warme handen zorgden ervoor dat mijn angst om alles los te laten, verdween. Dat het een bijzondere ontmoeting zou zijn, wist ik van te voren omdat ik op mijn lange reis erheen alleen maar dieren aan het spotten was van haasjes, tot reeën, ganzen en prachtige zwanen. Op de terugweg bleek mijn vermoeden juist te zijn geweest. De aanwezigheid van roofvogels langs de weg en de wilde zwijnen in het bos lieten mij weten hoe verrassend verrijkend deze sessie was.

 

Wilma heeft me laten voelen dat ik er mag zijn, dat mijn gevoelens er mogen zijn, dat ik naar mijn intuitie mag luisteren en dat hoog gevoeligheid bij mij hoort en past. De stemhealing sessie was voor mij als een warm bad, waarbij ik kennis heb gemaakt met mijn eigen warme stem.

 

Lieve Wilma, dank je wel voor de wijsheid, de warmte en de reis in mezelf.

 

Met warme groet Marjolein.

 

 

********

 

 

Lieve Wilma,

 

Elke sessie bij jou is een feestje. Het voelt zo vertrouwd en veilig bij jou, dat het niet moeilijk is om jezelf daaraan over te geven. Het einde van de sessie is veel moeilijker, het zou eindeloos mogen duren, zo relaxed raak ik door jouw gouden handen. Ik kom heel regelmatig bij je, en zit na elke sessie net weer iets beter in mijn vel. Ik ben echt heel blij dat ik jou gevonden heb, ook de gesprekjes vooraf en erna zijn heerlijk. Je straalt rust, liefde en humor uit. Ik hoop daar nog lang van te mogen genieten.

 

Liefs E.

 

********

 

 

Altijd weer spannend, maar Wilma creëert met haar emphatisch vermogen, haar luisterend oor, haar zuiverheid en haar liefdevolle aanraking een veilig bedding.

 

Hier ervaar ik dat ik meer ben dan een hoofd, ontdek ik dat er energieën loskomen waarvan ik het bestaan niet wist, ontdek ik mijn vrouw-zijn en kom ik steeds dichter bij wie ik ben. Ervaar ik dat ik genoeg ben!

 

A.

 

 ********

 

 

 

Elkaar met respect en liefde aanraken behoort tot de meest nobele communicatie tussen mensen. Een aanraking kan vaak vele malen meer doen dan woorden. Een aanraking is subtiel en voelt prettig. Elk mens heeft een aangeboren behoefte om aangeraakt te worden. Hierbij heeft iedereen een ingebouwde antenne die aangeeft in welke situatie je iemand waar aanraakt. Een moeder kan haar baby en peuter overal liefdevol knuffelen beiden genieten daar intens van. Twee geliefden kunnen dat ook. De basis hiervan is het hebben van respect en vervolgens geef je je gewoon over aan wat je natuur je ingeeft.

 

Er zijn situaties in het leven dat aanrakingen helemaal niet of nauwelijks meer voorkomen. Dat is jammer want hierdoor mis je iets wezenlijks in je bestaan. Je mist iets van het kind in je, je mist een bepaald verlangen naar intimiteit, een verlangen dat nooit in de mens verdwijnt. Door regelmatig aangeraakt te worden kun je jezelf weer mens voelen.

 

Wat heerlijk als je dan bij Wilma komt! Zij verstaat de kunst om je met respect als persoon overal liefdevol aan te raken. Bij Wilma ben je elkaars gelijke en kun je geheel jezelf zijn. Je durft het kleine kind in jezelf te uiten en bij Wilma mag dat. Als je bij Wilma weggaat, ervaar je een voldaan en bevrijdend gevoel. Ben je weer een stukje verder uit je cocon gekropen.

 

Dank je wel Wilma

 

J.

 

********

 

 

Hoi Wilma,

 

Thuis aangekomen wilde ik eerst één ding doen en dat is jou een mail sturen. Ik wil je bedanken voor je warme ontvangst. Aangezien ik toch wel een beetje zenuwachtig was gaf jij me al snel het gevoel van "het is goed". Ik ben van nature heel open maar even vertellen wie ik ben, en wat voor rugzak(je) ik heb, en hoe ik in het leven sta is toch niet makkelijk om te vertellen. Maar jouw vragen en begrip maakte het voor mij erg makkelijk om de toch nog kleine aanwezige blokkade weg te nemen.

 

De massage was in een woord GEWELDIG!! Wilma wat heb ik genoten van jouw aanraking. Het raakte mij zo diep dat ik er binnenin gewoon emotioneel van werd. Ik wilde je vast houden en dan het liefst heel, heel lang. Een gevoel in mij werd wakker, een gevoel wat ik al zolang gemist heb. Jouw handen vastpakken was zo intens en ook jouw hand op mijn gezicht.

 

Bedankt voor een ochtend die ik niet snel kan en ook niet wil vergeten. Ik ben groot maar ik ben toch wel een beetje van slag, maar dan op de goede manier.

 

Liefs B.

 

 ********

 

 

Onlangs heb ik een liefdevolle tantramassage mogen ontvangen van Wilma. Het was voor mij de eerste keer dat ik een tantramassage ging ontvangen en een klein beetje gespannen kwam ik bij Wilma aan. Door de liefdevolle ontvangst, de mooie, warme praktijkruimte en de tijd die voorafgaand aan de massage werd genomen (met een heerlijk kopje thee) verdween dit gevoel al heel snel. Wilma vertelde heel open over de massage, zichzelf en wat ik zou kunnen verwachten. En wat voor mij heel belangrijk was, dat alles goed was.

 

De massage was heel liefdevol, met heel veel zorg en aandacht voor jou. Wilma hield mij de hele massage in de gaten en nam me bij de hand om steeds wat verder te kunnen (en mogen) ontspannen. Ik heb deze massage als zeer positief ontvangen, Ben je op zoek naar een liefdevolle tantramasseuse dan raad ik Wilma van harte aan, je bent bij haar in zeer goed handen.

 

P.

 

 ********