Reacties SessiesWilma,

 

 

Ik vond het echt bijzonder vanochtend. Dat voor mijn doen, ik mezelf best wel snel op mijn gemak voelde. En dan bloot, dat ben ik echt niet gewend zeg maar. Dus complimenten voor je aanpak!

Het voelde gewoon goed, terwijl mijn hoofd er van alles van vindt.

 

Ik heb me vanmiddag ook niet onzeker of schaamte gevoeld. En dat zie ik dan weer als stappen maken!

Ik ben gewoon als het spannend is niet zo'n prater en dat blijft, dat hoort gewoon bij mij. Maar vond het gesprek erna wel erg waardevol en dat ik ook vragen kan stellen die me al best lang bezig houden zeg maar.

 

Ik kom zeker nog een keer bij je, om nog meer thuis te komen bij mij.

 

Bedankt voor de fijne en warme ochtend.

 

 

Chantal

 

                                                              

********

 

 

 

 

Lieve Wilma

 

Loslaten, dat was het grote thema hier. waar ik altijd massages neem voor de aanraking op fysiek vlak, en geniet van de opwinding die erbij komt, was deze massage net even anders.... Ik mocht voor het eerst in bijzijn van iemand hartstochtelijk huilen, mijn kwetsbaarheid en tranen tonen. Wat was het fijn om die steun te voelen en i.p.v. zwakte juist kracht te ervaren met al het verdriet was los kwam. Gesteund en bekrachtigd door een grootse vorm van liefde en zachtheid... Ik heb geen woorden maar wel veel gevoel erbij, ik kan er nog uren over schrijven, maar zal het hierbij laten.

 

Het was magisch...

 

Liefs Kim

 

 

 

********

 

 

Lieve Wilma

 

Zomaar een paar woorden, zoals ik (een gedeelte van) onze sessie voor mezelf beschreven heb. Misschien voor jou ook mooi en fijn om te horen. Mijn dank is groter dan ik in woorden kan zeggen... maar ik vertrouw erop dat je dat wel hebt gevoeld..

 

Veel liefs Hannah

 

 

Tijdens de sessie lig ik in het begin op mijn buik.. haar aanraking raakt me diep van binnen.. het voelt zo warm, veilig, liefdevol.. vooral de aanraking van mijn handen, mijn gezicht.. voelen het meest verbonden, intiem, als troost.. ze voelt het en houdt mijn hand vast en ik die van haar.. onze vingers in elkaar verstrengeld.. het voelt heel fijn.. ik voel me verbonden.. ze streelt mijn hand en masseert deze zachtjes.. tranen lopen over mijn wangen.. ik voel mezelf schokken van het huilen.. 'laat maar komen', zegt ze zacht.. 'laat het er maar zijn..' meerdere keren tijdens de sessie voel ik mijn lichaam schokken van het huilen, het lijkt uit mijn tenen te komen.. of eigenlijk uit mijn buik en benen. 'Vooral je benen verstijven', zegt ze later.. net als 's nachts zeg ik.. We schreeuwen en trillen alles eruit.. Ik mag geluiden laten horen, eerst wat verlegen, maar ik voel dat het eruit moet.. Ze helpt me, begeleidt me.. net als wel vaker, dat ik het wel uit kan schreeuwen van de emotionele pijn.. nu mag het; we doen het samen.

 

Ik vertel haar dat ik haar een ongelofelijk bijzondere en mooie vrouw vind.. zo echt, zo liefdevol, zo bij zichzelf.. zo veilig. Ze neemt mijn woorden ook echt in ontvangst.. ze raakt me, met haar liefdevolle aandacht en haar stem.

 

Bij het afscheid zegt ze; 'kom eerst nog een knuffel.. zonder jas'.. het voelt zo fijn dichtbij.. Ik zeg zachtjes 'fijn'.. 'die knuffels van jou zijn uniek'.. vanuit het hart.. het voelt als thuiskomen.. eigenlijk een gevoel waar ik diep van binnen zo naar verlang..

 

'Dag mooie vrouw' zegt ze wanneer ik de deur uitloop..'dag' zeg ik 'heel erg bedankt, we zien elkaar gauw weer'.

 

 

 

********

 

 

 

 

Wat een heerlijke, ultiem ontspannen sessie was het weer. Het is zo fijn om bij Wilma binnen te komen, elkaar zo vast te houden. Het doet me zó goed ik kom gelijk tot rust, tot mezelf...bij haar alsof ik mag landen, mag thuiskomen.. mag zijn.. alleen al haar nabijheid is helend voor me. Haar zo dichtbij me te voelen brengt alles in mij tot rust, ontspanning.. kalmte een soort overgave in mogen ontvangen. Ik lijk bij haar zo'n zelfde soort ontspanning te voelen tijdens de knuffel.. als een soort berusting.. in haar ademhaling.. de manier waarop ook zij mij vasthoudt.. het is eigenlijk een moment dat ik zo graag terug zou willen halen, steeds weer opnieuw zou willen beleven.. het is niet iets wat ik ken, hoewel er steeds meer mensen in mijn omgeving zijn die echte, verbonden, warme knuffels geven.. al zijn ze nooit zo lang, aandachtig, verbonden en rustgevend.. bijna alsof er dan een soort ongemak zou ontstaan, verwachtingen.. terwijl dit niet speelt bij Wilma. Ik weet bij haar dat ik mag voelen, mag zijn, mag ademen, mag zuchten, mag genieten.. alles mag...

 

 

 

 

********

 

 

 

 

 

Wat een bijzondere sessie was dat weer. Heerlijk om bij Wilma te zijn, het voelde alweer zo lang geleden. Ik land zodra ze de deur opendoet en we elkaar vast houden. Een diepe zucht.. ‘super fijn om weer bij je te zijn’ zeg ik zacht… ‘super fijn dat je er bent’ zegt ze… 

 

We lopen naar boven en zoals altijd laat ze me voor gaan. We zitten en ze schenkt een kopje thee voor me in.. de ruimte is warm en koel tegelijk, fijn van temperatuur.. nu de zon buiten volop schijnt. 

 

Ik ga eventjes douchen en kom daarna weer terug in de kamer.. Ik ga voor haar liggen.. ze ademt een paar keer diep en legt dan haar handen op mijn lichaam. Haar aanraking doet me ontspannen, verzachten.. ik ontspan steeds gemakkelijker, laat me horen.. maak geluidjes en zucht diep.. soms beweeg ik mee, ik voel me vrij.. 

 

Mijn handen blijven zo gevoelig, zo gauw ze richting mijn handen gaat gebeurt er iets met mij.. het voelt als een soort ultieme troost, het gevoel dat ze er is.. brengt rust diep van binnen. Met diezelfde zorgvuldigheid en liefdevolle aandacht gaat ze ook met mijn handen om.. 

 

Wanneer haar aandacht naar mijn benen gaat voel ik al snel schokjes door mijn lichaam gaan.. mijn handen verkrampen en ik voel me onrustig worden. Ze praat zo liefdevol en zacht met me.. ‘laat het maar gaan… vertrouw maar op mij.. laat je been maar ontspannen, ik heb je vast.. ik laat je niet los.. je mag ontspannen.. je mag vertrouwen… ik houd je nog steeds vast lieverd.. laat het er maar zijn.’ Langzaamaan voel ik de tranen over mijn wangen lopen, totdat ik snik van het huilen. Ze maakt wat in me los.. terwijl ze mijn been ondersteunt houdt ze onophoudelijk mijn hand vast. Ik merk dat ik angstig word zodra ze deze los wil laten.. dat doet ze dan ook niet of nauwelijks. Ze oefent/speelt met de aanraking, soms alleen onze vingertoppen.. het is moeilijk voor me om los te laten. Later vertelt ze dat ook aan me. Jouw benen staan symbool voor jouw kracht en vertrouwen om echt in het leven te gaan staan. Te durven staan. Die pijn en onrust in je benen, is je angst.. om te gaan staan, om daadwerkelijk op jezelf te vertrouwen. Ik voel dat ze gelijk heeft. Ik vind het moeilijk om te vertrouwen, los te laten.. haar hand vandaag tijdens deze sessie stond daar mooi symbool voor. 

 

 

Wanneer ze een been heeft gehad voel ik een groot verschil tussen mijn twee benen. Het ene is zacht, voelt veel kleiner en ontspannen.. het andere voelt (ver)hard, breed en gespannen. Wat een verschil… wel goed om dit te voelen, te ervaren.. “

 

Veel liefs en een knuffel, 

Hannah 

 

 

 

********

 

  

********

 

Lieve Wilma

 

Ik heb al een aantal keren jouw energetische massage mogen ervaren. Wat was dat mooi en echt. Je raakt mensen aan vanuit je hart en vanuit je ziel. Er kwam een godin in mijn wereld, of een engel die me zei dat ik mezelf mocht zijn, dat ik mezelf niet hoefde te blokkeren (wat al zo vaak onvermijdelijk lijkt). Met je pure liefde wek je ook de liefde op. Er ontstaat een verbinding waarin alleen het moment nog telt. Ik refecteer graag op de boeiende gesprekken die we gehad hebben over levensvragen die ons beide boeien. ik heb daar mijn voordeel mee gedaan. De ontmoeting met jou is steeds zoals die bedoeld is. Dank je wel.

 

Hartegroet Motell 

 

********

Lieve wilma

 

Vandaag genoten van een heerlijke massage, lichaamswerk is nodig en belangrijk. Ik stuurde mijn masseur een bericht om een afspraak te maken met daarbij de melding "Ik heb weer lichaamswerk nodig, mijn lijf gaat weer op slot". Dat is namelijk wat mijn lichaam doet als mijn hoofd te vol is en het te druk is,mijn lijf gaat op slot. Wat voorheen lastig was, is tegenwoordig een wake-up call. Een bericht van mijn lichaam dat het tijd is om te gaan luisteren, én om liefdevolle aktie voor mezelf te gaan nemen. De dagen werden afgestreept op mijn kalender en vanmorgen was het me-time.

 

Mijn masseur kent mij zo goed, kijkt dwars door me heen, en weet precies wat ik nodig heb. Vandaag waren dat heel veel zachte aanrakingen, ademhaling, stress-release en het weer laten stromen van mijn levensenergie.

 

Vanmiddag stond er nog van alles op mijn agenda.... nou dat staat er nog steeds..

 

Mijn masseur is de beste, dank je wel lieve Wilma...ik heb vandaag mezelf weer ontmoet.

 

Pauline

 

 

********

 

 Lieve Wilma

       

Ik vond de massage rustgevend. Je vertelde vooraf wat je ging doen en we dronken thee. Fijn dat ik mezelf mocht zijn en mee mocht bepalen hoe het ongeveer zou gaan. Het is het mooiste kado wat ik ooit voor mijn verjaardag heb gekregen. Wilma heel erg bedankt voor de fijne en geweldige massage.

 

      Lieske 11 jaar

********

      

 

Lieve Wilma,

 

 

Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen een aantal jaren geleden. Ik was op zoek naar mezelf en acceptatie voor wie ik ben. Dit is wat ik bij jou gevonden heb. Je kunt bij jou jezelf zijn zonder gevoel van schaamte. Voorafgaand aan de massage is er even tijd voor een heerlijke kop thee en een luisterend oor. Je bent voor mij speciaal omdat jij de enige bent die zo dichtbij mij komt en ik je een prachtige vrouw vind. Je voelt als een voorbeeld voor mij en ik kan veel van je leren.

 

Jouw liefdevolle aanrakingen zorgen ervoor dat ik voel dat ik er mag zijn. Alleen al jouw warme handen op mijn lichaam daar kan ik echt van genieten. En wat jij ook altijd zegt: ik mag ook genieten en er zijn! Dat ik er mag zijn blijft een moeilijk punt voor mij, maar een afspraak met jou is een investering in mezelf! Ik waardeer je als mens en je hebt een speciaal plekje in mijn hart en ik hoop dat er nog vele jaren bijkomen waarin ik kan genieten!

 

Dank je wel lieve Wilma

 

I.

 

********

         

 

Lieve Wilma

 

Op de eerste echt aangename en warme dag in april mocht ik als cadeau bij Wilma een stemhealing sessie doen. Het was enorm spannend want ik wist niet wat er zou komen. Al snel was het ijs gebroken want Wilma is heel goed in staat om iemand te laten zijn met veel liefde, begrip, warmte en genegenheid.

 

De stemhealing sessie ging in fases. Eerst moest ik de schaamte voorbij om klanken te laten horen, die niet echt van betekenis hoeven te zijn. Ik schaamde me voor mijn stem, breekbaar, schel, en vals. In ieder geval, dat was mijn kernovertuiging. Ik hoefde me echter geen zorgen te maken want Wilma hielp me op weg, net zolang als dat nodig was. Daarna zorgde ze dat ik in de flow van het maken van mijn eigen diepe oergeluiden kwam door het gebruik van eigen klanken, zang en muziekinstrumenten.

 

Eerst dacht ik dat het kwam door haar ritme en haar keuze van het instrument, maar uiteindelijk bleek het andersom te werken. Ik gaf zelf het ritme aan wat ik nodig had, of welke kant ik op wilde gaan. Uiteindelijk kon ik vanuit mijn diepte mijn eigen zielenklank halen, die verrassend krachtig, mooi en tegelijkertijd kwetsbaar bleek te zijn. Dit kan alleen als iemand los van ego, boekjes en vanuit gevoel werkt. Dit doet Wilma. Ze is een puur mens en heel prettig om bij te mogen zijn.

 

Haar warme handen zorgden ervoor dat mijn angst om alles los te laten, verdween. Dat het een bijzondere ontmoeting zou zijn, wist ik van te voren omdat ik op mijn lange reis erheen alleen maar dieren aan het spotten was van haasjes, tot reeën, ganzen en prachtige zwanen. Op de terugweg bleek mijn vermoeden juist te zijn geweest. De aanwezigheid van roofvogels langs de weg en de wilde zwijnen in het bos lieten mij weten hoe verrassend verrijkend deze sessie was.

 

Wilma heeft me laten voelen dat ik er mag zijn, dat mijn gevoelens er mogen zijn. Dat ik naar mijn intuitie mag luisteren en dat mijn hoog gevoeligheid bij mij hoort en past. De stemhealing sessie was voor mij als een warm bad, waarbij ik kennis heb gemaakt met mijn eigen warme stem.

 

Lieve Wilma, dank je wel voor de wijsheid, de warmte en de reis in mezelf.

 

Met warme groet Marjolein.

 

     

 

********

 

      

Altijd weer spannend, maar Wilma creëert met haar emphatisch vermogen, haar luisterend oor, haar zuiverheid en haar liefdevolle aanraking een veilig bedding.

 

Hier ervaar ik dat ik meer ben dan een hoofd, ontdek ik dat er energieën loskomen waarvan ik het bestaan niet wist, ontdek ik mijn vrouw-zijn en kom ik steeds dichter bij wie ik ben. Ervaar ik dat ik genoeg ben!

 

A.

 

       

********

 

 

Lieve Wilma,

 

Thuis aangekomen wilde ik eerst één ding doen en dat is jou een mail sturen. Ik wil je bedanken voor je warme ontvangst. Aangezien ik toch wel een beetje zenuwachtig was gaf jij me al snel het gevoel van "het is goed". Ik ben van nature heel open maar even vertellen wie ik ben, en wat voor rugzak(je) ik heb, en hoe ik in het leven sta is toch niet makkelijk om te vertellen. Maar jouw vragen en begrip maakte het voor mij erg makkelijk om de toch nog kleine aanwezige blokkade weg te nemen.

 

De massage was in een woord GEWELDIG!! Wilma wat heb ik genoten van jouw aanraking. Het raakte mij zo diep dat ik er binnenin gewoon emotioneel van werd. Ik wilde je vast houden en dan het liefst heel, heel lang. Een gevoel in mij werd wakker, een gevoel wat ik al zolang gemist heb. Jouw handen vastpakken was zo intens en ook jouw hand op mijn gezicht.

 

Bedankt voor een ochtend die ik niet snel kan en ook niet wil vergeten. Ik ben groot maar ik ben toch wel een beetje van slag, maar dan op de goede manier.

 

Liefs B. 

 

      

********

       

 

Lieve Wilma

 

 

Elkaar met respect en liefde aanraken behoort tot de meest nobele communicatie tussen mensen. Een aanraking kan vaak vele malen meer doen dan woorden. Een aanraking is subtiel en voelt prettig. Elk mens heeft een aangeboren behoefte om aangeraakt te worden. Hierbij heeft iedereen een ingebouwde antenne die aangeeft in welke situatie je iemand waar aanraakt. Een moeder kan haar baby en peuter overal liefdevol knuffelen en beiden genieten daar intens van. Twee geliefden kunnen dat ook. De basis hiervan is het hebben van respect en vervolgens geef je je gewoon over aan wat je natuur je ingeeft.

 

Er zijn situaties in het leven dat aanrakingen helemaal niet of nauwelijks meer voorkomen. Dat is jammer want hierdoor mis je iets wezenlijks in je bestaan. Je mist iets van het kind in je, je mist een bepaald verlangen naar intimiteit, een verlangen wat nooit in een mens verdwijnt. Door regelmatig aangeraakt te worden kun je jezelf weer mens voelen.

 

Wat heerlijk als je dan bij Wilma komt! Zij verstaat de kunst om je met respect als persoon overal liefdevol aan te raken. Bij Wilma ben je elkaars gelijke en kun je geheel jezelf zijn. Je durft het kleine kind in jezelf te uiten en bij Wilma mag dat. Als je bij Wilma weggaat, ervaar je een voldaan en bevrijdend gevoel. Ben je weer een stukje verder uit je cocon gekropen.

 

dank je wel Wilma

 

Jos

 

********

 

 

Onlangs heb ik een liefdevolle massge mogen ontvangen van Wilma. Het was voor mij de eerste keer dat ik deze massage ging ontvangen en een klein beetje gespannen kwam ik bij Wilma aan. Door de liefdevolle ontvangst, de mooie, warme praktijkruimte en de tijd die voorafgaand aan de massage werd genomen (met een heerlijk kopje thee) verdween dit gevoel al heel snel. Wilma vertelde heel open over de massage, zichzelf en wat ik zou kunnen verwachten. En wat voor mij heel belangrijk was, dat alles goed was.

 

De massage was heel liefdevol, met heel veel zorg en aandacht voor jou. Wilma hield mij de hele massage in de gaten en nam me bij de hand om steeds wat verder te kunnen (en mogen) ontspannen. Ik heb deze massage als zeer positief ontvangen, Ben je op zoek naar een liefdevolle masseuse dan raad ik Wilma van harte aan, je bent bij haar in zeer goede handen.

 

P.

 

 

********

      

      

Reacties na een Cacao Ceremonie

Na de cacaoceremonie had ik in mijn hoofd dat ik er uitgebreid over zou schrijven. Nu ik dat probeer is het moeilijk om woorden te vinden. Het was heel bijzonder en mooi. Eigenlijk bijna niet in woorden te vatten. Ik heb een mooie en confronterende reis naar mijn hart gemaakt. Een hart wat zo zwaar aanvoelde. Zo vol van emotie. Vol van angst om weer geraakt te worden. Maar ook een heel mooi hart wat heel veel liefde te geven heeft. Het inzicht wat ik kreeg na de ceremonie is dat ik de liefde nu eerst aan mezelf mag gaan geven. Te doorvoelen wat er in me speelt. Om de pijn onder ogen te zien en er echt te laten zijn. De zwaarte mag eraf. Het licht mag naar binnen. Alles mag gevoeld worden. Het zal me niet meer overspoelen zoals het me als kind overspoelde. De bescherming mag weg. Ik ben nu volwassen en kan zorgen voor het kind in mezelf. Hoe meer ik nu de liefde aan mezelf leer geven, hoe meer ik straks ook weer te geven heb aan anderen ♥️

 

Leonie

 

********

 

Nu na een paar dagen voel ik nog steeds de kracht van deze geweldig mooie, hart openende cacaoceremonie. Wat een liefde heb ik mogen ervaren onder liefdevolle en deskundige begeleiding. Niet alleen de cacaoceremonie was hartverwarmend, ook de vuurceremonie en het maken van de despacho waren indrukwekkend. Dankbaar voor de mooie inzichten voor mij persoonlijk, voor de liefdesenergie van de groep, voor de veilige warme sfeer waarin kwetsbaarheden zichtbaar mogen zijn. Dankbaar voor deze verbindende helende dag 

 

Mariëlle 

 

 

********

 

 

 

Prachtige dag, zo liefdevol! “De reis” was voor mij intens, mooi, zacht en het kind in mij zit werkelijk in mijn Hart. Dank je wel..

 

Wilma de W

 

 

********

 

 

 

Het was een bijzondere en liefdevolle ceremonie, met inzichten die mij weer verder helpen mijn pad. Dank 

 

Jolanda 

 

 

********

 

 

 

Vandaag een Cacaoceremonie meegemaakt, wat was het een mooie reis, heel prettig om zo lang in verbinding te zijn met je hart. Deze ervaring voelt als een bekrachtiging van het sjamanistische Medicijnwiel, zo mooi en ook het vuur was fijn. Bedankt allemaal maar vooral Wilma en Remco voor de liefdevolle ceremonie.. Aho 

 

Marc 

 

 

********