Reacties Trainingen

Heel fijn om door Wilma (en Peter) meegenomen te worden in de wereld van het sjamanistische medicijnwiel, voor mij een totaal onbekende wereld. 

 

Zij bieden een veilige, liefdevolle bedding waardoor je jezelf durft te laten zien. In een rustig tempo en met een duidelijke uitleg; voldoende tijd om je te verbinden met jezelf en de natuur om zo weer een stukje van je natuurlijke ik te ontdekken. 

 

Gelukkig wordt er ook gelachen, is er tijd voor elkaar en dat alles op een prachtige plek.

 

Ik ben dankbaar!

 

 

 

                                                                       ********

 

 

 

Ik heb de training LevensReis bij Wilma gedaan. Het was op sommige punten best wel eens confronterend maar ik heb het als heel helend ervaren. Het is zo mooi om je te verbinden met Moeder Aarde en de reis door de windrichtingen te maken. Bij elke stap kwam ik dichter bij mezelf en bij mijn bestemming. 

 

De liefdevolle begeleiding van Wilma heb ik als heel prettig ervaren. Soms heel dichtbij en soms op de achtergrond zodat ik me gesteund voelde tijdens alle processen die ik tegenkwam op deze reis. 

 

De afwisseling tussen de mondelinge uitleg, het werken in tweetallen, groepjes of alleen en de mooie ceremonies tussendoor maakte het voor mij een complete en waardevolle reis. 

 

Het is echt een aanrader voor iedereen die openstaat om een liefdevolle verbinding met zichzelf en alles wat er is aan te gaan.